News RSS för News

Driftstörning iOS appen

En del kunder som har Yachtsafe appen för iOS installerad upplever en tillfällig driftstörning. För dessa kunder går det under driftstörningen att kommunicera med larmet via sms-kommandon, se manual. Leverantören arbetar med att lösa driftstörningen så fort som möjligt.
2018-08-14

GDPR uppdaterad Integritetspolicy

Vi på YachtSafe/VETEL vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
2018-05-22

Entreprenad

Vi har lösningarna för att förhindra kostsamma industristölder. YachtSafes nya vibrationssensor lämpar sig väl för entreprenadmarknaden och har många användningsområden. Förutom att förhindra risken för bränslestölder hos fordon kan vibrationssensorn också användas för att minimera risken för kabelstölder. Få larm direkt i din mobil om någon börjar röra kablarna vid pålarmat läge.

Undvik bränslestölder.

Med YachtSafes nya vibrationssensor kan du minska risken för kostsamma bränslestölder. Skulle någon påbörja ett inbrottsförsök får du larm direkt i din mobil. Bygg ut systemet med trådlösa givare, GPS-larm och siren så har du ett komplett skydd i alla situationer

Skydda även de minsta entreprenadmaskinerna mot stöld

För mindre entreprenadmaskiner kan YachtSafes GPS-larm enkelt installeras och ge en möjlighet att spåra maskinen vid eventuell stöld.