Marina miljöer

Många försäkringsbolag ger sänkt försäkringspremie till kunder som installerar YachtSafes GPS-larm. Detta beror självklart på att många stölder av båtar, båtmotorer samt vattenskotrar faktiskt klaras upp varje år på grund av våra larmtjänster. Med hjälp av ett GPS-larm installerat förebygger du stölder men skapar också en möjlighet att spåra din båt om olyckan skulle vara framme.

Slipp oväntade överraskningar

Förutom skyddet mot stöld och inbrott förebygger du oväntade överraskningar med hjälp av YachtSafes trådlösa tillbehör. Få larm direkt i din mobil om landström kopplas bort, om temperaturen sjunker eller om det sker ett vattenläckage. Dessutom kan du koppla in och styra egna produkter som till exempel frysskåp och värmare via din mobil.

 

Skydda dig mot dyrbara stölder

Utombordare och vattenskotrar är attraktiva stöldobjekt. Med YachtSafes lättinstallerade larmsystem minskar du dock enkelt risken för kostsamma stölder. Vårt strömsnåla GPS-larm är helt ingjutet och har en tålig inkapsling vilket gör att det klarar tuffa utomshusmiljöer och vibrationer. Detta innebär att du kan montera det direkt på din motor och i alla situationer där höga krav på hållbarhet ställs. GPS-larmet är dessutom extremt strömsnålt och dess interna batteri håller i upp till tre veckors spårning. Detta ökar möjligheterna att kunna finna din båt vid eventuell stöld. 

Förutom vårt GPS-larm erbjuder YachtSafe nu en rad olika tillbehör. Våra små trådlösa givare är perfekta för att kunna larma luckor och fack. Skulle någon försöka bryta sig in får du självklart larm direkt i din mobil. Tillsammans med en siren skrämmer du dessutom tjuven ytterligare.

Vill du även minska risken för stöld då din båt eller vattenskoter ligger på land erbjuder vi även IR-sensorer. Med hjälp av dessa kan du larma till exempel ditt garage och då få larm om någon skulle försöka stjäla något i dess närhet. YachtSafe har lösningarna för varje specfikt ändamål och alla tillbehör och larm är enkla att kombinera med varandra.

 

Skräddarsy ditt system för ett komplett skydd 

YachtSafe har produkterna som ger dig som kund en möjlighet att skräddarsy ett komplett larmsystem för dina värdefullaste ägodel. Med vårt GPS-larm och trådlösa tillbehör försvårar du avsevärt för tjuven. Samtidigt håller du koll på din båt via vår nya App. Få information om temperatur, möjligt vattenläckage och batterispänning samt GPS-position.