Registrera TFT

Namn: *
IMEI: *
E-postadress: *
Adress: *
Mobil: *
Inköpsställe: *
Jr85
Kod från Captcha-bild: *

Slipp oväntade överraskningar
Under varumärket Campsafe erbjuder vi både spårning och stöldskydd som passar utmärkt för alla typer av fritidsfordon så som husbil, husvagn, ATV och snöskoter. Öka dessutom övervakningen av ditt fordon genom att komplettera med våra trådlösa larmtillbehör som till exempel IR-sensorer, trampmattor, siren och andra trådlösa givare. Allt styrs och övervakas enkelt via mobilappen.

Känn dig trygg på din semester
Med våra trådlösa givare, IR-sensorer och trampmattor kan du skapa ett skalskydd till ditt semesterboende. Detta innebär att du enkelt via appen kan välja vilka tillbehör som ska vara på/av. Exempelvis kan du slå av IR-sensorn i husbilen när du sover men behålla trampmattan i förtältet igång så att larm utlöser sig om någon kliver in. Du kan helt enkelt välja vilka delar av campingfordonet som ska vara larmat så att du har möjlighet att röra dig fritt utan att utlösa larmet. Detta skapar frihet för dig som campar då du kan känna dig trygg i alla situationer. Med vår temperaturgivare håller du också koll på temperaturen via mobilen och slipper till exempel köldskador vintertid.

Snöskotrar och Fyrhjulingar
Vårt GPS-larm lämpar sig för alla typer av fordon som är stöldbegärliga som exempelvis snöskotrar och fyrhjulingar. Exempelvis kan du larma din fyrhjuling med ett GPS-larm och sen ansluta en IR-sensor som du placerar ut i garaget, på så sätt förebygger du en eventuell stöld. Låt inte tjuven komma undan.