Marina miljöer
Många försäkringsbolag ger sänkt försäkringspremie till kunder som installerar YachtSafes GPS-larm. Detta beror självklart på att många stölder av båtar, båtmotorer samt vattenskotrar faktiskt klaras upp varje år på grund av våra larmtjänster. Med hjälp av ett GPS-larm installerat förebygger du stölder men skapar också en möjlighet att spåra din båt om olyckan skulle vara framme.

Skydda dig mot kostsamma stölder
Utombordare och vattenskotrar är attraktiva stöldobjekt. De senaste åren har båtstölderna ökat kraftigt i Sverige. Med vårt lättinstallerade larmsystem minskar du enkelt risken för stöld, inbrott och sabotage Vårt strömsnåla GPS-larm är helt ingjutet och har en tålig inkapsling vilket gör att det klarar tuffa utomhusmiljöer och vibrationer. Detta innebär att du kan montera det direkt på din motor eller i andra situationer där höga krav på tålighet ställs. Förutom vårt GPS-larm erbjuder vi en rad olika tillbehör. Våra små trådlösa givare är perfekta för att kunna larma luckor och fack. Skulle någon försöka bryta sig in får du självklart larm direkt i din mobil. Tillsammans med en siren skrämmer du dessutom tjuven och påkallar uppmärksamhet.

Bygg ut ditt larmsystem utefter dina behov
Vill du även minska risken för stöld då din båt eller vattenskoter ligger på land erbjuder vi IR-sensorer. Med hjälp av dessa kan du larma till exempel ditt garage och minska risken för inbrott. Få dessutom larm i din mobil om landström kopplas bort, om temperaturen sjunker eller om det sker ett vattenläckage. Vi har lösningar för varje specifikt ändamål och alla tillbehör och larm är enkla att kombinera med varandra. Självklart kan du alltid komplettera och bygga ut ditt larmsystem i efterhand om dina behov ändras. Allt detta styrs smidigt och enkelt via en mobilapp där du har full koll på ditt larmsystem och de anslutna tillbehören.

Yachtsafe passar utmärkt för både stora och små båtar
Yachtsafe passar både för stora och små båtar. Har du en större segelbåt eller motorbåt kan du enkelt utöka ditt larmsystem utefter dina behov. Har du en mindre utombordare eller vattenskoter räcker det kanske med ett GPS-larm och en magnetkontakt för exempelvis en lucka.

Öppna båtar och vattenskotrar

Båtar med ruff