Hem » Produktsortiment » redKnows Plus GPS Spårsändare

redKnows Plus GPS Spårsändare

1 090,00 :-
Slut i lager

Beskrivning

Varumärket redKnows med tillhörande GPS spårsändare och larmtillbehör ägs sedan 1 november 2019 av VETEL AB, Yachtsafe

Aktuell status och position i din mobil i realtid. redKnows Plus är en GPS-tracker och stöldskydd som placeras i egendom du är rädd om och vill ha extra koll på. Du kan aktivera larm som löser ut om egendomen med din tracker flyttas eller störs. De flesta försäkringsbolagen ger rabatter och/eller självriskreducering när du har ett redKnows-larm installerat i båt eller fordon.

Försäkringsfördelar med redKnows Plus GPS-tracker
De flesta försäkringsbolagen ger rabatter och/eller självriskreducering när du har ett redKnows-larm installerat i båt eller fordon. Det kan röra sig om rabatter på upp till 15% och en 100%-ig självriskreducering vid stöld. Se vilka fördelar du kan få under Försäkringsfördelar.

Eftersom redKnows Plus är online, dvs. uppkopplad via GPRS-nätet så uppdaterar trackern automatiskt sin aktuella status till ditt användarkonto utan att du behöver göra något. Det innebär att du enkelt kan hålla koll på din egendom via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Där sköter du även smidigt de olika funktionerna i trackern. Mobilen fungerar alltså även som fjärrkontroll.

En annan stor fördel med att redKnows Plus är online är att det alltid finns möjlighet att lägga till funktioner och tillval via webbgränssnitt och appar. Vi kommer att informera dig via ditt användarkonto när nya tjänster och funktioner lanseras och går att lägga till.

I grundpaketet får du med:
* redKnows Plus GPS-tracker
* SIM-kort (abonnemangskort, dedikerat till din GPS-tracker)
* 12-voltskabel
* Snabbfäste
* Lock (vattenskydd IP66)

redKnows Plus har ett internbatteri som är fulladdat vid leverans. Batteriet fungerar som backup om extern ström kopplas bort och har en driftstid på ca. 60 timmar. När du köpt din redKnows Plus och efter du registrerat användarkontot, kan du därför testa funktionerna i din tracker före installationen.

Larmfunktioner som kan aktiveras:
* Geofencelarm (larm vid förflyttning)
* Vibrationslarm
* Larm vid bruten extern spänning
* Lågvoltslarm (extern spänning)
* SOS-larm (SMS-larm med trackerns position skickas till ett mobilnummer du valt)

Egenskap redKnows Plus

Mått 78x62x28 (inkl täcklock)
Vikt 110 gr
Färg Svart
Vattentäthet IP66 (med lock)
Temperatur -30°C till +70°C
Driftspänning DC 6V ? 30 V
Batteri Uppladdningsbart internbatteri
Internbatteritid (medel) Ca. 60 h
Strömförbrukning Medelförbrukn vid anslutning till 12V:
redKnows Plus: ca. 8-10 mA

SIM-kort med abonnemang, 795 kr/år
I redKnows Plus sitter alltid ett SIM-kort med abonnemang från Tele2. Det är ett kort som roamar (går över på andra nät som Telias) för bästa täckning. Kortet roamar både i Sverige och utomlands. Det medföljande SIM-kortet måste användas och driftsabonnemanget måste vara betalt för att redKnows Plus skall fungera.

Du köper abonnemanget separat i webbutiken.

Till redKnows Plus finns även möjlighet att köpa till bland annat Fjärrkontroll (459 kr) och 230V laddare (198 kr). Beställ redKnows tillbehörsartiklar genom att kontakta oss på info@yachtsafe.se 

Dela

Blogga om