Hem » Produktsortiment » Luftfuktighet- och Temperatursensor till larmpaketet

Luftfuktighet- och Temperatursensor till larmpaketet

699,00 :-

Beskrivning

Blue Puck RHT är en temperatursensor och luftfuktighetssensor, anpassad för tuffa miljöer, med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP65-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Upp till 18 års batterilivslängd och 500 meter överföringsavstånd.

IP65-klassad
Tålig
Inbyggda sensorer
Kompakt och batteridriven

Blue PUCK RHT är en kompakt Bluetoothsensor anpassad för noggrann temperaturmätning och luftfuktighetsmätning i krävande miljöer. Blue PUCK RHT används som en trådlös temperatursensor och luftfuktighetssensor med stor noggrannhet och ett brett temperaturområde. Blue PUCK RHT är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom de goda egenskaperna hos Bluetooth Low Energy kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 500 meter och dess batterilivslängd är upp till 13 år (beroende på inställning). 

Bluetooth fukt- och temperatursensor
Sensorn lufttemperatur och fuktighetBlue PUCK RHT fungerar som en högupplöst temperatursensor med inbyggd fuktighetssensor. Den kombinerar mycket lång batterilivslängd och hög mätprecision. Enheten är både vattentät, IP65, och liten vilket gör att den kan integreras i de flesta miljöer. Sensorns mätområde är -40°C till +85°C och den har en upplösning på 0,015°C (16 bitars upplösning) och 0,01% luftfuktighet. Sensorn har en noggrannhet på ±0,3°C.

Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Denna LED kan stängas av för att spara batteri.

Batteriets livslängd är upp till 13 år med en sändningsfrekvens på 10 sekunder. Om du behöver vill byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP65-klassningen.

Enheten kan lokalt lagra upp till 4 000 händelser som kan laddas ned via programmeringsverktyget, se vidare under fliken manualer för en utförlig instruktion.

Pålitlig och robust design
Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG). Enheten kan fästas med dubbelhäftande tejp eller monteras i en hållare, bägge är tillbehör som säljs separat. Enheten har ett mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 57 mm och är bara 20 mm hög. Den har en vikt på endast 41 g.

Dela

Blogga om