Vi erbjuder innovativa larmtjänster

YachtSafe erbjuder idag larmtjänster som gör det enkelt för dig som kund att hålla koll på ditt fordon, din båt och ditt hem. Installera alltifrån vårt GPS-larm, som skyddar mot stöld, till ett komplett larmsystem för att fullständigt kunna koppla av i alla situationer. All kommunikation med både larm och tillbehör sker via vår nya APP, med SMS eller via en fjärrkontroll. Se produktsortiment för mera information om våra GPS-larm och tillbehör.
Läs gärna våra allmänna villkor och köpvillkor samt uppdaterade integritetspolicy.

 

 

GPS-larm

Nu är det enkelt att spåra ditt fordon eller båt vid eventuell stöld. Få GPS-position och larm direkt i din mobil.

Inbrott & stöld
Skydda dig mot oväntade överraskining. Få larm direkt till flera telefonnummer vid stöld eller inbrott.

Spänningsvakt
Få larm om spänningen minskar eller om landström kopplas bort samt information om batterispänningen.

Temperatur
Få koll på temperaturen direkt i din mobil. Du kan själv ställa in så att du får larm vid kritiska temperaturer (värme eller kyla).

Läckage
Med hjälp av våra trådlösa vattengivare kan du få larm vid eventuellt läckage. Nu hinner du lösa felet innan det gått för långt.

Egna val
Du kan koppla in valfria prylar till vår trådlösa in- och utgångsenhet för att t ex starta eller stoppa kylskåp, värmare etc.

 

 

GPS LarmRobust och tåligt GPS-larm

YachtSafe GPS-larmenhet är helt ingjuten och vattentät. (IP68). Det interna batterier har lång batteritid och klarar upp till tre veckors spårning. Den klarar också motorvibrationer och kan därför monteras direkt på en motor. Larmenheten finns i två varianter: G31 Spårning samt G32 System.
Läs vidare

 

Trådlösa tillbehör till YachtSafes GPS-larm

Trådlösa GPS tillbehör

Yachtsafe har nu även lanserat vi en mängd nya tillbehör med avsikt att kunna erbjuda kompletta larmtjänster för dig som kund. Alla tillbehör är självklart trådlösa och styrs direkt via din App i mobilen. Bland annat lanseras en vibrationssensor som ger larm vid vibrationer. Något som är användbart för att till exempel förhindra bränslestölder. Ett annat efterlängtat tillbehör är vår nya vattennivågivare som monteras i kölsvinet och ger larm vid eventuellt läckage.

Butiker som säljer YachtSafes GPS-larm och trådlösa tillbehör