News RSS för News

YachtSafes uppdaterade app

Ny App för Android och iOS finns nu ute för uppdatering på Google Play resp. Appstore. Innan du hämtar den nya appen - kolla gärna först att din mobiltelefon har lägst iOS 10.3 eller Android-version 6.0 eller högre.
2017-11-01

Installera och montera YachtSafes larm

Hamnen.se testar att steg för steg installera och montera YachtSafes GPS spårsändare & trådlösa larmtillbehör.
2017-10-26

Uppdaterad App för YachtSafes GPS-larm 30 okt 2017


Nu blir det ännu enklare att använda våra larmlösningar. Vi har strävat efter en app som ska vara tydlig och användarvänlig samt med större kontroll över alla funktioner och trådlösa tillbehör.

 

För både iOS och AndroidNy app okt 2017

Nu har du möjlighet att samla YachtSafes larm och funktioner direkt i din mobil. Du kan ansluta ett obegränsat antal larm och trådlösa tillbehör till en och samma App.

Detta gör det enkelt för dig att hålla koll på både ditt fordon, båt och hem vart du än befinner dig. Skulle något inträffa skickas självklart larm direkt till din mobil samt två extra nummer för ökad trygghet.

 

Enkel användning

Appen är uppdaterad med stort fokus på användarvänlighet. De mest primära funktionerna finns direkt i startsidan med tydliga och stora knappar för till exempel lås- och GPS-funktion.

Genom att ansluta alla dina olika larm till en och samma App får du all information samlad på ett strukturerat sätt. Det blir nu ännu enklare att hålla koll på dina favoritägodelar. 

 

Många funktioner

Appen skapar stora möjligheter med alla olika funktoner. Du kan till exempel slå på och av larm och annan utrustning, se GPS-positionen, övervaka batterier, temperaturer och vattenläckage.