2020-05-12

Ny appSom många av er vet så har vi under en en relativt lång period arbetat med vår nya app. Den har varit mer eller mindre klar under en tid, men nu är den redo att lanseras.

Appen finns redan uppe för iOS (app store) och kommer inom kort att finnas tillgänglig även för Android (Google play).

Här följer väldigt viktig information om appsläppet:
Vi har under december, januari och februari genomfört tester tillsammans med 50 kunder samt flera av våra partners. Vi har från dessa fått in ovärderlig feedback både på funktion, design och användarvänlighet. Flera av de förslag som kommit in är redan utvecklade och en del ligger med i planeringen för den fortsatta utvecklingen. Dock, så finns det en sak som vi inte har lyckats lösa än, då vi har för lite data för det i nuläget . Däremot kan vi inte komma längre utan att släppa appen först och sedan samla in data på det. För några enstaka så har inte tillbehören följt med per automatik när man bytt från den tidigare appen till den nya. När man sedan försökt lägga till i den nya så har det varit vissa utmaningar och det har inte gått helt felfritt.

Därför kommer vi att släppa den nya appen, men även behålla den gamla så att valmöjligheten finns. Detta innebär att du kommer att kunna ha båda apparna samtidigt. Vill du testa den nya så går det, men du kan alltid återgå till den gamla om så önskas. Den här möjligheten kommer vi att erbjuda så länge som vi anser att det är nödvändigt och till dess att allt med den nya appen är löst. Till detta finns även en helt ny manual som
Den nya appen kommer heta Vetel

Därför är också din feedback också superviktig för oss och vårt fortsatta arbete för att vi ska skapa en så bra tjänst som möjligt.

Viktig att tänka på
1. Har ni problem eller är osäkra - använd/gå tillbaka till den "gamla" appen
2. Har ni frågor eller funderingar kring appen så skickas detta endast till info@vetel.se
3. Har ni förbättringsförslag, önskemål eller buggrapportering så fyller ni i det här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWEFS-x0HojK83-NhwO40HAmVSB_Do4BhigXv18G-USDBSXA/viewform

Mvh

 

Team Vetel