Många användningsområden

YachtSafes larmlösningar är enkla att skräddarsy efter kundens behov och tål tuffa miljöer vilket skapar stora användningsområden. Från norr till söder, från skog till hav - YachtSafe gör det enklare för dig som kund att ta hand om ditt fordon, båt och hem. Till vårt gps larm G32 kan du addera trådlösa tillbehör som IR sensor, vattennivågivare, temperaturgivare vibrationssensor osv.

YachtSafes larm har lösningarna för alla ändamål

Marina miljöer
Våra larmlösningar tål tuffa miljöer och lämpar sig därför utmärkt för marina miljöer. Varje år stjäls det tusentals utombordare, vattenskotrar och båtar. Ett GPS-larm från YachtSafe minskar risken för stöld samtidigt som försäkringsbolagen ger sänkt försäkringspremie. Spar pengar samtidigt som du minskar risken att förlora en värdefull ägodel. 

Fritidsfordon
Fritidsfordon som skotrar och fyrhjulingar är attraktiva stöldobjekt. YachtSafe har larmlösningarna för de små fordonen upp till stora husvagnar och husbilar. Köp alltifrån ett lättinstallerat GPS-larm till en komplett larmtjänst för optimal trygghet.

Entreprenad
YachtSafes nya trådlösa tillbehör som till exempel vibrationssensor minskar risken för dyrbara bränslestölder. Dessutom tål den riktigt tuffa miljöer och kan placeras på valfritt ställe.